CMID inspektion akkrediteret af IMCA-godkendte IIMS

CMID Skibsinspektør Danmark Moeldrup Marine Consulting
IIMS akkrediteret CMID skibsinspektør Moeldrup Marine Consulting Danmark

Moeldrup Marine Consulting kan udføre CMID inspektioner akkrediteret af det IMCA-godkendte International Institute of Marine Surveying IIMS. Vores certificering holdes af firmaets indehaver og inspektør Bjarne Møldrup Kristensen, der med over 40 års erfaring er godkendt "Accredited Vessel Inspector", løbenummer AVI00255.

 

CMID inspektører har som formål at bedømme skibets tilstand med fokus på tre hovedområder af skibets sødygtighed og generelle, men ikke kontraktspecifikke funktionsevne: Skibets miljømæssige tilstand, det sikkerhedsmæssige niveau for personel på fartøjet og skrogets indvendige integritet og vandtæthed. Skibsinspektørens arbejde resulterer i udarbejdelsen af et Common Marine Inspection Document – en CMID rapport.

 

International Institute of Marine Surveying (IIMS) er en uafhængig, ikke-politisk organisation som støtter og promoverer professionalismen og anerkendelsen i blandt - og træningen af skibsinspektører i hele verden. IIMS er den godkendende myndighed, som udsteder certificeringer for CMID skibsinspektører.

Moeldrup Marine Consulting er godkendt til at udføre CMID audits og rapporter på skibstyperne:

 

 - General

 

 - Heavy lift

 

 - Dynamic Positioning

 

 - Pipe and Cable laying vessels

 

 - MISW vessels (Small Work Boats)