Projekteksempler - ombygning, dokning, inspektion m.m.

Din tilfredshed sikres gennem vores erfaring. Moeldrup Marine Consulting har stor erfaring med ombygning og reparation af skibe, planlægning, projektstyring og sitemanagement ved dokninger og skibssyn, samt ved planlagte inspektioner som ISM og ISPS audits eller specialinspektioner som CMID audits, samt omflagninger og ejerskifter.
Vi leverer rådgivning og tekniske management løsninger til rederier i alt fra vind off-shore sektoren til coastere og specialfartøjer, tankskibe, bulkcarriers, containerskibe og andre fragtskibe.

Skibet blev indkøbt for ombygning til specialtransport af fiskefoder til havdambrug. Moeldrup Marine Consulting forestod planlægning og projektledelse, herunder tilsyn på værft under ombygningen, som omfattede opkortning af skibet med 11 meter, installation af nye bow og stern thrustere, to nye dieselgeneratorer, ny travers med gravemaskine og fundament til lossekran. Alt synet og godkendt iht. krav fra DNV-GL.

Mere viden om ombygning af skibe finder du her

Hollandsk bygget PSV’er opgraderet til servicering af Offshore Wind sektoren. Installation af DP system fra Rolls Royce godkendt af DNV-GL med notationen DPS1. Moeldrup Marine Consulting stod for indhentning af tilbud fra leverandører samt tilsyn under ombygning og prøvesejlads.

Læs mere om DP-systemer og vores viden om dem her.

I forbindelse med rederens overtagelse af skibet fra tidligere ejer, varetog Moeldrup Marine Consulting projektledelse af flagskifte fra tysk til færøsk flag i Tunesien samt klargøring og syn af skibet inden afsejling til hjemmehavn.

Her kan du se mere om hvordan vi kan hjælpe med omflagning af dit skib.

Inden rederens overtagelse af skibet I New Foundland gennemførte Moeldrup Marine Consulting Pre-purchase inspektion ombord og udfærdigede inspektions rapport til kunden som fundament for den senere gennemførte handel.

Mere info om pre-purchase inspektioner på skibe finder du her.