Din skibsinspektør - Moeldrup Marine Consulting

For en fleksibel drift af skibe i en travl og konkurrencepræget hverdag, kan antallet af opgaver for en skibsinspektør være meget svingende. Dokninger af skibe forekommer måske som hasteopgaver, syn af skibe kan oftere planlægges, hvor omflagning af skibe både kan være planlagt eller mere ad-hoc. Hvad end du står med en ombygning eller reparation af et skib, et flagskifte, en dokning af et skib eller har brug for hjælp til syn af et skib, så tilbyder Moeldrup Marine Consulting eksterne skibsinspektører med den rette viden. Vi er medlem af Fyns Maritime Klynge fordi vi tror på det fælles bedst i et tæt samarbejde mellem parterne i Det Blå Danmark.

Skibsinspektør og ejer

 

Bjarne Møldrup Kristensen er som stifter og ejer af Moeldrup Marine Consulting, garant for, at arbejdet der udføres for dig og dine skibe, altid lever op til dine forventninger.

Bjarne har mere end 40 års erfaring som maskinmester, både aktivt sejlende og landbaseret, i forskellige roller, fra undervisning til kvalitetsstyring og teknisk management.

 

RING DIREKTE PÅ +45 24 46 93 88

Salg og kontakt

 

Johan Rauff Kristensen er via sit selskab International Vendor Services, ansvarlig for, at Moeldrup Marine Consulting udvikler sig i den retning, der er bedst for kunderne. Det er Moeldrup Marine Consults erklærede mål, at være kundens foretrukne tekniske samarbejdspartner.

Du ringer til Johan, hvis du er ny kunde eller af andre årsage vil etablere den første kontakt til firmaet.

 

RING DIREKTE PÅ +45 21 92 36 96

Dig?

 

Send os dit CV eller ring - vi glæder os til at lære dig, at kende.

 

Moeldrup Marine Consulting har kontakt til en bred vifte af dygtige søfolk og håndværkere. Vi søger derfor altid maskinmestre, dual-officerere, skibsinspektører, smede, elektrikkere, indudstrikteknikere og lignende. Vi tilbyder både formidling af faste ansættelser og projektorienterede free-lance aftaler.

E-mail: moeldrup@marine-consulting.dk